Οι απίστευτες δουλειές που έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι -Ποια ήταν μακιγιέζ νεκρών

Δεν είναι λίγες οι προσωπικότητες-ινδάλματα από τον κινηματογράφο, τη μουσική και τη σόου μπιζ που ξεκίνησαν από το μηδέν την επαγγελματική τους καριέρα και μάλιστα χρειάστηκε να κάνουν δουλειές που οι φανατικοί θαυμαστές τους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν.

truth_sense

Παρακάτω παρουσιάζονται οκτώ περιπτώσεις σταρ που λίγο πριν αρχίσουν τη λαμπρή καριέρα τους στο χώρο του θεάματος για βιοποριστικούς λόγους έκαναν δουλειές που ούτε φανταζόμασταν. Οπως τη μασκότ σε φαστ φουντ κοτόπουλου ή τη μακιγιέζ… νεκρών.

Οι οκτώ διάσημοι που έκαναν δουλειές που δεν φανταζόμασταν είναι οι εξής:

Ο Brad Pitt ντυνόταν κοτόπουλο καθώς εργαζόταν ως μασκότ στο El Pollo Loco (φαστ φουντ κοτούπουλου).


H Whoopi Goldberg εργαζόταν ως αισθητικός σε γραφείο κηδειών. Δηλαδή έκανε μακιγιάζ σε νεκρούς.

Ο Channing Tatum εργαζόταν ως στρίπερ, μάλιστα όταν στην ταινία Magic Mike χρειάστηκε να υποδυθεί έναν άνδρα που εργαζόταν σε στριπ σόου δεν βρέθηκε σε καθόλου άβολη κατάσταση.

Ο τραγουδιστής Gene Simmons των Kiss εργαζόταν ως δάσκαλος. Ωστόσο πολλοί από τους μαθητές του υποστηρίζουν πως ο τραγουδιστής της χέβι μέταλ ήταν από τους καλύτερους δασκάλους που είχαν.

Ο Matthew Mcconaughey εργαζόταν σε φάρμα στην Αυστραλία όπου καθάριζε το κοτέτσι. Ωστόσο ο ίδιος λέει πως «όταν είσαι φοιτητής και χρειάζεται χρήματα, οι ευκαιρίες που έχεις για να βρεις είναι πολλές».

Ο George Clooney ήταν πωλητής παπουτσιών

Ο Rob Stewart εργαζόταν ως νεκροθάφτης


Ο Christopher Walken εργάστηκε ως θηριοδαμαστής λιονταριών

Σχολιάστε